Kontorsflytt Ängelholm

Bjäreflytt logotyp

Kontorsflytt i Ängelholm – Rätt från början med Bjäre Flytt

Professionell kontorsflytt i Ängelholm med omnejd

En kontorsflytt kan vara en stor utmaning och en stressig process, men det finns sätt att göra det enklare och mer smidigt. Med rätt planering och förberedelse hjälper vi er att göra er flytt till en smidig och problemfri process.

Vi är en flyttfirma i Ängelholm som har flera års erfarenhet när det gäller kontorsflytt och hjälper er att planera och genomföra er flytt på ett säkert och effektivt sätt. Först gör vi en kostnadsfri besiktning för att få en uppfattning om uppdragets storlek och diskuterar sedan vilka tjänster som ska ingå i uppdraget, såsom packning, demontering av kontorsmöbler, lastning, transport, lossning, uppackning och montering av möbler. Vi lämnar sedan en offert som ska godkännas av er innan vi påbörjar arbetet.

Vi förstår att en kontorsflytt kan kännas som ett extremt stort projekt, men vi är här för att se till att den sker utan problem och med minsta möjliga avbrott i er verksamhet. Många väljer att lägga flytten kring en helg, vilket är det smidigaste alternativet. Vår personal är väl förtrogen med rutinerna och utrustad med rätt utrustning för att se till att er flytt går så smidigt som möjligt. Så låt oss ta hand om er kontorsflytt i Ängelholm så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Snabb & Effektiv kontorsflytt i Ängelholm

Vi förstår vikten av att flytta ditt företag utan att påverka dina dagliga verksamheter. Våra erfarna flyttare är specialiserade på att hantera allt från datorer till tunga möbler, och vi garanterar en snabb och effektiv kontorsflytt. Vi har också tillgång till modern utrustning som gör det möjligt för oss att transportera allt från mindre föremål till stora maskiner.

Vår personal i Ängelholm är utbildad för att hantera alla typer av kontorsflyttningar, oavsett storlek eller komplexitet. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en anpassad flyttplan som uppfyller dina unika behov och krav. Vi tar hand om allt från planering och packning till lastning och transport, vilket ger dig frihet att fokusera på dina affärsmål.

Våra bästa tips för en stressfri kontorsflytt

Här är några tips för att underlätta er kontorsflytt:

  1. Planera i förväg: Börja planera din kontorsflytt i god tid och gör en detaljerad checklist för att se till att du inte missar några viktiga steg. Detta inkluderar att boka en flyttfirma i god tid, säkerställa att alla nödvändiga avtal och dokument är på plats. Skriv en detaljerad lista på allt som ska flyttas, monteras ner och monteras upp. Tänk på att anlita behörig personal till era elektriska produkter då vår personal inte har el-behörighet. Tänk på att leasad utrustning endast får flyttas av företaget ni leasar från.
  1. Notera om ni har dokumentskåp, vilket material, vilket storlek och vikt, säkerställ att dokumentskåpen inte innehåller dokument som är sekretessbelagda.
  1. Använd rätt utrustning om ni packar själva: För att minimera risken för skador och förluster, se till att du använder rätt utrustning under flytten. Detta inkluderar till exempel kvalitativa flyttkartonger, emballage, tejp och etiketter. 
  1. Säkerställ att allt är korrekt märkt: För att undvika förvirring under er kontorsflytt, se till att allt är tydligt märkt med namn, nummer och/eller innehåll. Detta inkluderar alla möbler, filer, datorer och annat kontorsinventarier.
  1. Informera personalen: Informera personalen om flyttdatumet som er kontorsflytt kommer ske. Informera all personal om flytten och eventuella förändringar som kommer att ske i samband med flytten. Se till att alla anställda vet vilken roll de har i flytten och vad som förväntas av dem.
  1. Ta hand om viktiga dokument: Se till att alla viktiga dokument och filer är säkrade och skyddade under flytten. Detta inkluderar känsliga data, kontrakt, och andra papper som är viktiga för företagets verksamhet.
  1. Anlita en professionell flyttfirma: Att anlita en professionell flyttfirma kan hjälpa till att minimera stressen och risken för skador under en kontorsflytt. Vi på Bjäre Flytt kan hjälpa dig med allt från packning och transport till uppackning och montering av möbler på din nya plats.
  1. Testa allt på den nya platsen: Innan du låter personalen börja arbeta på den nya platsen, se till att allt fungerar som det ska och att alla nödvändiga anslutningar och system är på plats. Detta inkluderar till exempel internet, telefon, och säkerhetssystem.

Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com