Flytthjälp Ängelholm

Med vår flytthjälp i Ängelholm blir din flytt mycket enklare, om det så är privat flytt eller företagsflytt. I vår flytthjälp ingår i princip allt du kan tänkas behöva med att packa och bära kartonger samt transport. Vi erbjuder flytthjälp i Ängelholm samt övriga Sverige och inom EU, för en snabb och smidig flytt.

Flytthjälp i Ängelholm och större delar av Skåne

Vårt professionella flytteam hjälper er att transportera era saker till den nya adressen. Vi utför säkra flyttar, genom oss får du alltid en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler. Vi finns där för att underlätta och hjälpa till. Ni kan själva bestämma vilken flytthjälp i Ängelholm ni vill ha. Ni kan få hjälp med antingen delar av flytten eller så finner vi en helhetslösning, som passar just era behov.

Flytthjälp övriga Sverige och inom EU

Vi samarbetar med underleverantörer som flyttar ert bohag över hela Sverige, främst Stockholm – Helsingborg. Sträckan Stockholm – Bjärehalvön kör vi varje vecka. Vi fraktar även bohag inom övriga Sverige och Europa.

Kontakta oss för flytthjälp!

Är ni intresserade och behöver mer information om vår flytthjälp i Ängelholm eller i övriga Skåne eller är ni välkomna att kontakta oss. Ni kan även välja att skicka in er förfrågan via frågeformulär eller vår offertformulär. 

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com