Flyttfirma Ängelholm

Välkommen att anlita en riktig flyttfirma i Ängelholm!

Bjäre Flytt – En erfaren flyttfirma i Ängelholm med omnejd

Vi erbjuder dig flytthjälp i Ängelholm med allt vad det innebär och flyttar ditt bohag eller kontor lokalt eller inom Sverige och EU. Vanligtvis använder vi främst mindre lastfordon (cirka 20 kubikmeter), men vid omfattande flyttar över längre sträckor använder vi större fordon, alla skräddarsydda för transport av flyttgods. Varje möbel omsluts av filtar eller packas in.

Läs mer →

Minska stressen – Anlita en professionell flyttfirma i Ängelholm

Att genomföra en flytt innebär en betydande förändring i livet och kan innebära både stress och tidskrävande processer. Dock är det viktigt att komma ihåg att denna process inte nödvändigtvis behöver vara så jobbig som många tror. Genom att ta hjälp av en professionell flyttfirma i Ängelholm kan du avlastas från många av de uppgifter som gör en flytt jobbig och säkerställa en smidig övergång.

Vi på Bjäre Flytt har lång erfarenhet som flyttfirma i Ängelholm och tar oss gärna an både stora som små flyttuppdrag. Oavsett om det rör sig om storskaliga företagsflyttar eller mindre bohagsflytt, står Bjäre Flytt redo att bistå med sina tjänster.

Vårt team besitter gedigen erfarenhet när det gäller att erbjuda flytthjälp i olika sammanhang. Med högutbildade packmästare säkerställer vi en så smidig och trygg flytt som möjligt. Och även om olyckan mot förmodan skulle inträffa, kan vi försäkra er om att vi är helt täckta genom vår försäkring hos Länsförsäkringar.

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rutavdrag, du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.

Våra flyttjänster

Flytt Privatperson

Nyckeln till en lyckad flyttning är bra planering. Vi har bilar i flera storlekar och möjlighet att magasinera mellan lastning och lossning. Vi flyttar ert hem både in- och utrikes. Du bestämmer själv uppdragets omfattning. 


Kontorsflytt i Ängelholm

Vi är en flyttfirma i Ängelholm även för dig som driver ett företag, och vi kan vara behjälpliga på så många fler orter än bara i Ängelholm, i hela Skåne med omnejd! Att flytta kontoret kan kännas som ett helt företag. Men lugn, vi hjälper er så att det sker utan problem. Tillsammans med er planerar vi flytten så att minsta möjliga avbrott sker i er verksamhet.


Flyttstädning i Ängelholm

Vi erbjuder städning av ditt hem efter flytt, med garanti. Har något blivit fel eller du inte är nöjd vid besiktningen kommer vi tillbaka och rättar till misstaget. Du väljer själv om fönsterputs ska ingå, för fönster eller inglasat uterum.


Fördelar med att anlita en professionell flyttfirma i Ängelholm

Vi besitter omfattande kompetens och erfarenhet av att hantera olika flyttuppdrag. Vårt team i Ängelholm består av välutbildade och erfarna medarbetare som är redo att assistera dig med alla aspekter av flyttprocessen. Från packning och transport till möbelmontering och demontering – vi täcker hela spektrumet. Genom att välja att anlita oss frigör du både tid och energi samtidigt som du kan vara trygg i vetskapen om att dina möbler och prylar behandlas på ett säkert vis.

Med vår kunskap och expertis i flyttbranschen strävar vi alltid efter att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt. Detta medför en besparing av både tid och energi för din del.

Varför anlita en lokal flyttfirma från Ängelholm?

Genom att välja Bjäre Flytt som din samarbetspartner kan du vara försäkrad om att du får en individanpassad service som kan ditt närområde bra. Som en erfaren flyttfirma i Ängelholm besitter vi på Bjäre Flytt en omfattande kännedom om området. Vi kan bistå med allt från att hitta optimal parkeringsplats till att navigera genom trånga gator och utmanande trappor. Din trygghet och en smidig flyttupplevelse är våra främsta mål.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vi erbjuder flera olika tjänster som underlättar din flytt, detta inkluderar både packning och uppackning, transport, samt montering och demontering av möbler. Dessutom kan vi assistera dig med städning och tillhandahålla lagringslösningar. Vi ser fram emot att höra från dig så vi kan ta del av dina specifika behov och sätta samman en skräddarsydd offert.

Hjälper vi till med packning innan flytten?

Det stämmer, vi hjälper gärna till med allt från upp- och nerpackning till att montera och demontera möbler. Vi kan även erbjuda packmaterial såsom kartonger och bubbelplast.

Vad kostar det att anlita oss som flyttfirma i Ängelholm?

Ja, vad kostar det egentligen att anlita en flyttfirma? Svaret på den frågan beror på många olika faktorer, exempelvis hur långt det är mellan din nuvarande och din framtida bostad, mängden av gods som ska flyttas och om det finns några särskilda krav eller önskemål från ditt håll.

För att få ett mer exakt svar på vad det kommer kosta rekommenderar vi att kontakta oss för en gratis offert. Du kan välja på att betala ett löpande timpris eller att få en offert med ett fast pris.

När du väljer en flyttfirma för din kommande flytt i Ängelholm eller i övriga Skåne är det också viktigt att tänka på kvaliteten på tjänsterna. En billigare flyttfirma innebär inte alltid den bästa upplevelsen. Det som du sparar in på prislappen går du ofta miste om när det gäller service eller säkerhet. Så anlita en seriös firma med erfarenhet och goda omdömen från tidigare kunder.

Hur fungerar det med rutavdrag?

Rutavdrag är en skattereduktion som du kan använda för att minska kostnaderna för hushållsnära tjänster, exempelvis när du ska anlita en flyttfirma. Om du anlitar en flyttfirma och betalar för deras tjänster kan du ha rätt till rutavdrag för en del av kostnaderna.

För att vara berättigad till rutavdrag måste du som kund uppfylla vissa krav: du måste vara folkbokförd i Sverige och ha betalat in tillräckligt med skatt. För flyttjänster gäller följande regler: Maximalt avdrag per person och år är 75 000 kronor. Rutavdraget är 50% av arbetskostnaden och omfattar bara den del som rör själva flytten. Material och andra kostnader ger ingen rätt till avdrag. Du som kund betalar priset efter rutavdrag, vi som företag ansöker därefter om rutavdraget hos skattemyndigheten.

Kom ihåg att det inte alltid är den billigaste flyttfirman som är den bästa valet – tänk på kvaliteten på tjänsterna och välj en firma med erfarenhet och gott rykte.

Flyttfirma med personlig och skräddarsydd service

När man anlitar en lokal flyttfirma som Bjäre Flytt i Ängelholm kan man också vara säker på att man får hjälp av erfarna och kunniga yrkesmän som känner till området och dess utmaningar. De kan också erbjuda en personlig och skräddarsydd service som passar den enskilda kundens behov och önskemål.

Bjäre Flytt erbjuder en rad olika tjänster för att underlätta flytten för våra kunder. Dessa inkluderar bland annat packning av föremål, montering och demontering av möbler, transport av ägodelar och hjälp med att få bostaden i ordning efter flytten. De kan också hjälpa kunderna med frågor kring rotavdrag och kostnader för flytten.

Om du vill få reda på mer om hur Bjäre Flytt kan hjälpa dig med din flytt kan du kontakta oss för en gratis offert. Genom att anlita oss kan du göra din flytt både smidigare och mindre stressande, samtidigt som du kan vara säker på att dina ägodelar hanteras på ett säkert och tryggt sätt.


Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com