Flyttstädning Skåne

Flyttkåren och Bjäreflytt

Flytthjälp Klippan, Helsingborg, Båstad, Ängelholm, Hässleholm och Höganäs.

Välkommen att anlita en riktig flyttfirma!

VÅRA TJÄNSTER I SKÅNE

Söker du en firma i Skåne som kan hjälpa dig med flyttstädning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss här på Bjäre Flyttförmedling. Vi vet hur mycket det är att göra när man ska flytta, och att ta hjälp av oss underlättar.

Vi erbjuder dig städhjälp med allt vad det innebär. Men även övrig hjälp med flytt av bohag eller kontor. Vi flyttar ditt bohag eller kontor lokalt eller inom Sverige och EU. 

Då använder vi oftast mindre lastbilar (ca 20m3) men vid stora flyttar med långa avstånd använder vi större lastbilar, alla anpassade för att köra flyttgods. Alla möbler blir filtade eller emballerade. 

Vår personal har mångårig erfarenhet gällande städ och flytt. Välutbildade städpersonal ser till att ditt hem eller kontor bli skinande rent.

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rutavdrag, du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.


Flyttstädning privatperson

Du kan känna dig 100 procent trygg med oss och att städningen genomförs så att den blir godkänd av hyresvärden. 

Klicka här för mer information.


Flyttstädning Företag

Vi erbjuder hjälp även för dig som driver ett företag, och vi kan vara behjälpliga i hela Skåne med omnejd! Att städa kontoret kan kännas som ett helt ”företag”. Men lugn, vi hjälper er så att det sker utan problem.

Klicka här för mer information.


Mer om flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning i Skåne, av ditt hem eller kontor, med garanti. Har något blivit fel eller du inte är nöjd vid besiktningen kommer vi tillbaka och rättar till misstaget. Du väljer själv om fönsterputs ska ingå, för fönster eller inglasat uterum. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp med flyttstädning i Höganäs, Båstad, Ängelholm eller övriga Skåne!

Klicka här för mer information


Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com