Flytt företag

Flyttfirma Helsingborg Klippan Ängelholm med omnejd

Vi är er lokala flyttfirma i Ängelholm, Båstad, Klippan, Helsingborg och Höganäs.

Kontorsflytt

Vi flyttar er verksamhet.

Att flytta kontoret kan kännas som ett helt företag. Men lugn, vår flyttfirma hjälper er så att det sker utan problem. Tillsammans med er, planerar vi flytten för att ni ska slippa minsta möjliga avbrott i er verksamhet. Många väljer därför att lägga flytten kring en helg, tors-sön eller fre-mån, vilket inte är det billigaste alternativet, men ofta det smidigaste. Vi börjar med att göra en kostnadsfri besiktning så att vi kan bilda oss en uppfattning om uppdragets storlek. Sedan diskuterar vi med er vilka tjänster som ska ingå i uppdraget, exempelvis:

  • Packning, gäller även arkiv, förråd, etc.
  • Demontering av kontorsmöbler samt märkning av dessa
  • Lastning, transport och lossning på nya adressen
  • Uppackning
  • Montering av kontorsmöbler, som vi placerar efter era önskemål

När vi bildat oss en uppfattning om uppdragets omfattning lämnar vi en offert som ska godkännas av er. Vi utför ett flertal företagsflyttar per år. Vår personal är med andra ord väl förtrogna med rutinerna. Med vår personal sker er flytt på ett säkert och snabbt sätt. Då vi även ser till att vår personal är förutsedd med rätt utrustning.

Anlita oss när ni behöver en noggrann och effektiv flyttfirma i Klippan, Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Båstad med omnejd.

Om ni har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att kontakta oss. Ni kan även välja att skicka in er förfrågan via frågeformulär eller vår offertformulär.

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com