Flyttfirma Lund

Flyttkåren och Bjäreflytt

Flytthjälp Klippan, Helsingborg, Båstad, Ängelholm, Hässleholm och Höganäs.

Välkommen att anlita en riktig flyttfirma!

VÅRA TJÄNSTER I LUND

Söker du en flyttfirma i Lund med omnejd? Välkommen till Bjäre Flyttförmedling. Vi vet hur mycket det är att göra när man ska flytta, och att ta hjälp av oss underlättar.

Vi erbjuder dig flytthjälp med allt vad det innebär. Vi flyttar ditt bohag eller kontor lokalt eller inom Sverige och EU. 

Vi använder oftast mindre lastbilar (ca 20m3) men vid stora flyttar med långa avstånd använder vi större lastbilar, alla anpassade för att köra flyttgods. Alla möbler blir filtade eller emballerade. 

Vår personal har mångårig erfarenhet gällande flytt av olika slag. Välutbildade packmästare underlättar för en så säker flytt som möjligt. Skulle olyckan ändå uppstå så är vi helförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rutavdrag, du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.


Flytt Privatperson

Nyckeln till en lyckad flyttning är bra planering. Vi har bilar i flera storlekar och möjlighet att magasinera mellan lastning och lossning. Vi flyttar ert hem både in- och utrikes. Du bestämmer själv uppdragets omfattning. 

Klicka här för mer information.


Flytt Företag

Vi är en flyttfirma i Lund även för dig som driver ett företag, och vi kan vara behjälpliga på så många fler orter än bara i Lund, i hela Skåne med omnejd! Att flytta kontoret kan kännas som ett helt företag. Men lugn, vi hjälper er så att det sker utan problem. Tillsammans med er planerar vi flytten så att minsta möjliga avbrott sker i er verksamhet.

Klicka här för mer information.


Flyttstädning

Vi erbjuder städning av ditt hem efter flytt, med garanti. Har något blivit fel eller du inte är nöjd vid besiktningen kommer vi tillbaka och rättar till misstaget. Du väljer själv om fönsterputs ska ingå, för fönster eller inglasat uterum.

Klicka här för mer information


Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com