Flyttstädning Båstad

Upplev en professionell flyttstädning i Båstad!

Professionell flyttstädning i Båstad med omnejd

Välkommen till vår sida för flyttstädning i Båstad!

Vi vet att flyttstädning kan vara en stressig och tidskrävande process, därför vill vi göra det enklare för dig genom att svara på några vanliga frågor om flyttstädning.

Fördelar med en professionell flyttstädning

Att anlita en professionell städfirma som hjälper ditt företag i Båstad med flyttstädning har många fördelar. För det första kan en professionell städning garantera att din bostad kommer att vara ren och klar för din nya hyresgäst eller köpare. Dessutom kan det hjälpa dig att spara tid och energi genom att du inte behöver göra städningen själv. Slutligen kan det hjälpa dig att undvika eventuella problem med hyresvärden eller köparen om de inte är nöjda med städ


sprayflaska som städar ett trägolv

Vad ingår i en flyttstädning?

En flyttstädning är en mycket grundlig städning av hela bostaden och den inkluderar vanligtvis dammsugning och våttorkning av alla ytor, rengöring av kök och badrum, rengöring av alla vitvaror (inklusive ugn, spis, kylskåp och frys), fönsterputsning (som fritt tillval) och avlägsnande av alla spår av damm och smuts.

Vad ingår inte i en flyttstädning?

Det finns vissa saker som inte ingår i en flyttstädning, till exempel: borttagning av fläckar på väggar eller tak. Utomhus ansvarar du själv för rengöring. Du drar ut de vitvaror du vill ha städat under och bakom. Det är viktigt att du diskuterar dina behov med oss i förväg så att du vet vad som ingår och vad som inte ingår i städningen.

Vad kostar en flyttstädning i Båstad?

Kostnaden för en flyttstädning varierar beroende på storleken på bostaden, hur smutsig den är och vilka tillval du väljer. Priset ligger kostnaden mellan 30-40 kronor per kvadratmeter efter rut-avdrag, men det är alltid bäst att få en offert från oss innan.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Längden på en flyttstädning beror på storleken på bostaden och vilken typ av städning som behövs. Vanligtvis tar en flyttstädning mellan 3-8 timmar beroende på omfattningen av städningen. Vi kan ge dig en bättre uppskattning av hur lång tid det kommer att ta att städa din bostad i Båstad.

Vad händer om jag är missnöjd med en flyttstädning?

Om du är missnöjd med din flyttstädning är det viktigt att du kontaktar oss inom 48 timmar. så snart som möjligt. Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti och kommer att göra allt för att åtgärda eventuella problem. Vi kommer tillbaka och städar om de områden som inte uppfyllde dina förväntningar.


Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com