Flyttfirma Höganäs

Välkommen att anlita en riktig flyttfirma i Höganäs!

Bjäre Flytt – Erfaren flyttfirma i Höganäs med omnejd

Vi erbjuder dig flytthjälp i Höganäs med allt vad det innebär. Vi flyttar ditt bohag eller kontor lokalt eller inom Sverige och EU. Vi använder oftast mindre lastbilar (ca 20m3) men vid stora flyttar med långa avstånd använder vi större lastbilar, alla anpassade för att köra flyttgods. Alla möbler blir filtade eller emballerade.

Läs mer →

Minska stressen – Anlita en professionell flyttfirma i Höganäs

Att flytta är en stor förändring i livet och kan vara en stressigt och tidskrävande. Men det behöver inte vara så. Genom att anlita en professionell flyttfirma kan du få hjälp med allt från packning och transport till montering och demontering av möbler. Bjäre Flytt är en lokal flyttfirma i Höganäs som har lång erfarenhet av att hantera olika typer av flyttar, stora som små.

Vår personal har mångårig erfarenhet gällande flytthjälp av olika slag oavsett om det är bohagsflytt och kontor. Välutbildade packmästare underlättar för en så säker flytt som möjligt. Skulle olyckan ändå uppstå så är vi helförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rutavdrag, du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.

Våra flyttjänster

Flytt Privatperson

Nyckeln till en lyckad flyttning är bra planering. Vi har bilar i flera storlekar och möjlighet att magasinera mellan lastning och lossning. Vi flyttar ert hem både in- och utrikes. Du bestämmer själv uppdragets omfattning, oavsett om det är hela bohaget eller bara de större möblerna eller bara några få flyttlådor.


Kontorsflytt

Vi är en flyttfirma i Höganäs även för dig som driver ett företag, och vi kan vara behjälpliga på så många fler orter än bara i Höganäs, i hela Skåne med omnejd! Att flytta kontoret kan kännas som ett helt företag. Men lugn, vi hjälper er så att det sker utan problem. Tillsammans med er planerar vi flytten så att minsta möjliga avbrott sker i er verksamhet.


Flyttstädning i Höganäs

Vi erbjuder städning av ditt hem efter flytt, med garanti. Har något blivit fel eller du inte är nöjd vid besiktningen kommer vi tillbaka och rättar till misstaget. Du väljer själv om fönsterputs ska ingå, för fönster eller inglasat uterum.


Fördelar med flytthjälp av en professionell flyttfirma

Vi har kunskap och erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar. Vi har utbildade och erfarna medarbetare som kan hjälpa till med allt från packning och transport till montering och demontering av möbler. Att anlita oss sparar dig tid och energi, och du kan vara säker på att dina ägodelar hanteras på ett säkert sätt. Vi har kompetens och kunskap för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt, vilket sparar tid och energi för dig.

Varför anlita en lokal flyttfirma i Höganäs?

Genom att anlita Bjäre Flytt kan du vara säker på att du får personlig service och lokalkännedom. Bjäre Flytt är en erfaren flyttfirma i Höganäs som har stor kunskap om området och kan hjälpa till med allt från att hitta rätt parkeringsplats till att navigera trånga gator och smala trappor.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Bjäre Flytt erbjuder en rad olika tjänster för din flytt, inklusive packning och uppackning, transport, montering och demontering av möbler. Vi kan också hjälpa till med städning och magasinering. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert.

Hjälper vi till med packning innan flytten?

Ja, vi kan hjälpa till med allt från att packa ner och packa upp dina ägodelar till att montera och demontera möbler. Vi kan även tillhandahålla packmaterial såsom kartonger och bubbelplast.

Vad kostar det att anlita oss som flyttfirma i Höganäs?

Men vad kostar det att få flytthjälp från en flyttfirma? Svaret på den frågan beror på flera faktorer, inklusive avståndet mellan dina nuvarande och framtida bostäder, mängden av gods som ska flyttas och om det finns några särskilda krav eller önskemål som du har.

För att få en mer exakt uppskattning av kostnaden för din flytt är det bäst att kontakta oss för en offert. Du kan välja på att betala ett löpande timpris eller att få en offert med ett fast pris.

När du väljer en flyttfirma för din kommande flytt är det också viktigt att tänka på kvaliteten på tjänsterna. En billigare flyttfirma kanske inte alltid ger dig den bästa servicen eller säkerheten för dina saker. Se till att välja en seriös firma med erfarenhet och goda omdömen från tidigare kunder.

Hur fungerar det med rutavdrag?

Rutavdrag är en skattereduktion som kan hjälpa dig att minska kostnaderna för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster. Om du anlitar en flyttfirma och betalar för deras tjänster kan du ha rätt till rutavdrag för en del av kostnaderna.

För att vara berättigad till rutavdrag måste både du som kund uppfylla vissa krav, du måste vara folkbokförd i Sverige och ha betalat in tillräckligt med skatt. För flyttjänster gäller följande regler: Maximalt avdrag per person och år är 75 000 kronor. Rutavdraget är 50% av arbetskostnaden och omfattar bara den del som rör själva flytten. Material och andra kostnader ger ingen rätt till avdrag. Du som kund betalar priset efter rutavdrag, vi som företag ansöker därefter om rutavdraget hos skattemyndigheten.

Kom ihåg att det inte alltid är den billigaste flyttfirman som är den bästa valet – tänk på kvaliteten på tjänsterna och välj en firma med erfarenhet och gott rykte.

Flyttfirma med personlig och skräddarsydd service

När man anlitar en lokal flyttfirma som Bjäre Flytt i Höganäs kan man också vara säker på att man får hjälp av erfarna och kunniga yrkesmän som känner till området och dess utmaningar. De kan också erbjuda en personlig och skräddarsydd service som passar den enskilda kundens behov och önskemål.

Bjäre Flytt erbjuder en rad olika tjänster för att underlätta flytten för våra kunder. Dessa inkluderar bland annat packning av föremål, montering och demontering av möbler, transport av ägodelar och hjälp med att få bostaden i ordning efter flytten. De kan också hjälpa kunderna med frågor kring rotavdrag och kostnader för flytten.

Om du vill få reda på mer om hur Bjäre Flytt kan hjälpa dig med din flytt kan du kontakta oss för en gratis offert. Genom att anlita oss kan du göra din flytt både smidigare och mindre stressande, samtidigt som du kan vara säker på att dina ägodelar hanteras på ett säkert och tryggt sätt.


Kontakta oss

Vill ni kontakta oss eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att höra av er. Vårt kontor har öppet måndag till torsdag kl 9.00-17.00 fredag kl 9.00-14.00. Mejla oss gärna!

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com