Magasinering

Magasinering i Ängelholm

Magasinering i Ängelholm där ni kan magasinera ert bohag hur länge ni vill! Magasinering ska vara så enkelt som möjligt och vi tillhandahåller flexibel samt säker magasinering i Ängelholm.

Hos Bjäre Flytt erbjuder vi magasinering i Ängelholm och här kan ni magasinera ert bohag i förslutna lådor i storlekarna 4, 8 & 10 m3. När vi skrivit avtal på magasinering debiteras ni utifrån volym per månad och magasinshyran betalas kvartalsvis i förskott.

Flexibel magasinering i Ängelholm

Eftersom vi vet att er livssituation kan ändras snabbt av någon anledning har vi ett 100% flexibelt avtalsupplägg där vi inte tillämpar någon uppsägningstid. Vi är den flexibla magasineringen i Ängelholm som finns här just för er.

Vi erbjuder magasinering för kunder i och runt om:

  • Ängelholm
  • Helsingborg
  • Båstad
  • Höganäs

Att tänka på vid magasinering

Vid magasinering måste ni se till att er hemförsäkring är gällande, anmäl då alltid till ert Hemförsäkringsbolag att ni tänker magasinera hela eller del av ert bohag. Oavsett vilken magasineringsbolag ni väljer.

Kontakta oss för magasinering i Ängelholm

Om ni är i behov av magasinering i Ängelholm eller har frågor om våra tjänster, är ni välkomna att kontakta oss. Ni kan även välja att skicka in er förfrågan via frågeformulär eller vår offertformulär.

Telefon: 0431-36 49 86

Mail: bjareflytt@gmail.com